Суспільство
16 липня 2017
Вадим Рабінович про вступ України в НАТО: «Нас там не чекають»
Вадим Рабінович: «Потрібно будувати в Україні Швейцарію Східної Європи».
news-image

В Україні потрібно будувати Швейцарію Східної Європи - нейтральну і незалежну державу, так як Північноатлантичний альянс не потрібен нам, а ми не потрібні йому. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, коментуючи візит в Україну високопоставлених гостей, зокрема, держсекретаря США Рекса Тіллерсона і генсека НАТО Йенса Столтенберга, а також перспективи вступу України в Альянс.

Про НАТО ми вже, вважайте, закінчили говорити. Навіть Порошенко вчора перестав йти в НАТО - він до середини дня йшов, а потім не дійшов. Нас там не чекають, нам вже неодноразово сказали. НАТО не потрібно нам, ми не потрібні НАТО. Тому потрібно будувати в Україні Швейцарію Східної Європи - нейтральну і незалежну Україну, країну, де на чільному місці - добробут і купівельна спроможність людей, їх права. Тим більше що є заява наших західних партнерів, в якому говориться: "Який сенс боротися за тіло України, якщо душу продали корупції? А душу корупції продали ті, хто перебуває при владі, - інші не продають. Корупція - це при владі. Отже, за заявою все тих же американців, у нас три роки при владі знаходяться ті, хто продає душу України корупції, - заявив парламентарій.

На думку Вадима Рабіновича, зараз в Україні можна спостерігати боротьбу НАБУ з корупціонерами.

Ми спостерігаємо, як корупціонерів почало ловити НАБУ. Можливо, скоро почнуть садити злодіїв. Наша партія «За життя» підтримує НАБУ, підтримує Ситника, підтримує всіх, хто бореться з корупцією. Душу України, яку вони продають дияволу корупції, ми не віддамо, - підкреслив народний депутат.

Вадим Рабінович зізнався, що йому «так само важко, як і всьому українському народу, дивитися на беззаконня, яке творить влада».

Тим не менш послідовно, без Майданів, ми підведемо країну до виборів і переможемо. Перехворіємо цією владою, яка наплювала на людей, на їх надії. Сьогодні країна розколюється на дві частини - «за життя» і «проти». І на майбутніх виборах потрібно, щоб люди сказали своє слово. Потрібно вибрати, за що ви: «за життя» або «проти», - резюмував Вадим Рабінович.