Події
17 липня 2017
В Google створили програму, з допомогою якої можна «прогулятися» по місцях зйомок серіалу «Гра престолів»
Користувачі можуть побачити не тільки знайомі пейзажі, а й будівлі, пам'ятники та інші атрибути, використані під час зйомок.
news-image

На минулих вихідних відбулася прем'єра першої серії сьомого сезону одного з найпопулярніших на сьогоднішній момент серіалів «Гра престолів».

Інформує «Є!», з посиланням на inform-ua.info.

До події багато компаній випустили тематичну продукцію і програми. Google не став винятком і теж запропонував шанувальникам серіалу щось особливе. Тепер фанати «Ігри престолів» можуть за допомогою програми на Android Google Street View «прогулятися» по місцях зйомок серіалу і побачити замок Вінтерфелл і інші локації саги, пише technation.com.ua. Користувачі можуть побачити не тільки знайомі пейзажі, а й будівлі, пам'ятники та інші атрибути, використані під час зйомок.

сериал Игра престолов

Відзначимо, що фахівці компанії розділили локації на три тематичні добірки: Вінтерфелл і найпопулярніші сімейні сцени Старков, будинки Ланністерів і їх ворогів, а також місця «подвигів» Дейенеріс Таргаріен. Як повідомлялося раніше, серіал знімався відразу в декількох країнах, серед яких Великобританія, Мальта, Хорватія, Ісландія і Марокко.

Читайте також: Зірка «Гри престолів» зізналася, що знімалася у серіалі, будучи в депресії
Читайте також: За день бойовики зменшили кількість провокативних обстрілів українських позицій, - штаб АТО
Читайте також: «Розумна» колонка Google Home викликала поліцію, чим запобігла вбивству