Політика
17 липня 2017
Рабинович про введення біометричного контролю на кордонах: «Українська сторона однозначно програє»
Політик розповів про те, що станеться, якщо 2,5 мільйонів українців, які перебувають в Росії, повернуться в Україну.
news-image

Так в прямому ефірі програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна» народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович прокоментував введення Україною біометричного контролю на своїх кордонах для всіх іноземців і, зокрема, введення з 2018 року особливого обліку і контролю для громадян РФ, інформує «Є!».
 
На думку Вадима Рабиновича, українська сторона програє, до того ж у відповідь заходи росіян не змусять себе довго чекати. 

«Те, що українці програють, - це зрозуміло, тому що сьогодні в Росію їздить 2 мільйона 400 тисяч українців на рік, а росіян до нас - 112 тисяч. Тому думати тут нічого. Але ж український уряд не думає про людей, він думає зовсім про інше. Що стосується контрзаходів РФ, то вони можуть бути дуже цікавими: росіяни вже сказали про те, що наслідків можна чекати різних. Наприклад, в Україну буде відправлено 2,5 мільйона чоловік, які постійно перебувають в Росії і більш-менш заробляють », - зазначає опозиційний політик.


 
У свою чергу, Вадим Рабинович розповів про те, що станеться, якщо 2,5 мільйонів українців, які перебувають в Росії, повернуться в Україну. 

«Уявіть собі таку картину: 2,5 млн українців з РФ повертаються до нас. По-перше, ми нормально проголосуємо на виборах. Розумієте, як будуть голосувати ті хто повернулися? По-друге, у нас трапиться економічне зростання, вони ж легко розселяться всюди. (- він так і сказав, але це не має сенсу, повернуться добре або погано, його треба прибрати!) Розумієте, все це безумство, яке творить наша влада, роздуваючи вогонь війни і будучи «партією війни» - вона не розуміє, як нормально жити і як нормально існувати. Турчинов (Олександр Турчинов - Секретар Ради національної безпеки і оборони України. - Ред.), Наприклад, запропонував більше ловити російських агентів і всяких військових, щоб потім їх обміняти на українських політв'язнів. Я не буду давати оцінки цим словам », - констатує лідер політичної партії« За життя ».


 
За словами Вадима Рабиновича, ніхто не згадав про українських політв'язнів, зокрема, Миколу Карпюка, який вже три роки перебуває в РФ. 

«Я хочу сказати інше. А що з цими політв'язнями - Савченко привезли, а решта? Ось зараз три роки, як Микола Карпюк знаходиться в Москві. Ви хоч згадали про нього, шановний "Правий сектор" і всі борці Майдану? Хоч хтось із вас намагався допомогти йому - передати шматок сала або поїхати поговорити з кимось? Нічого цього немає. Одні розмови. А чому ж ви за три роки нічого не зробили? «Ми дбаємо тільки про себе. Нас не цікавлять ні долі людей, ні те, що з ними відбувається. Нас цікавить тільки своє ».


 
Також Вадим Рабинович зазначив недавнє пограбування музею «Злуки УНР і ЗУНР». 

«Єдине, чим ми пишаємося: у нас об'єднана країна, хто пам'ятає і знає історію України - 22 грудень 1918 був процес" Злуки ", в результаті чого західна і східна Україна об'єдналися. Так що, хлопці, у вас тут теж все в порядку. Музей "Злуки" вчора обікрали - там взагалі не залишилося експонатів. Я думаю, це гідне завершення всіх ваших історій про патріотизм ».
Читайте також: Клімкін вважає, що запровадження віз з РФ не дасть потрібного ефекту
Читайте також: Як живеться українським заробітчанам та чим займаються далеко від дому