Війна
18 липня 2017
З початку доби супротивник 10 разів порушив перемир'я, - штаб АТО
На Луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів опинилися селища Кримське і Донець.
news-image

Незаконні збройні формування у вівторок 10 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО на Донбасі, троє українських військових дістали поранення.

Інформує «Є!», з посиланням на ua.interfax.com.ua.

"Загалом з початку доби супротивник 10 разів порушив перемир'я, 3 наших військових дістали поранення. Сили АТО 5 разів відкривали вогонь у відповідь", - зазначається в зведенні прес-центру штабу АТО(станом на 18.00) на сторінці у Facebook.

Найбільше випадків порушення тиші зафіксовано на Донецькому напрямку. Близько години ночі бойовики з гранатометів і стрілецької зброї били по опорним пунктам на шахті "Бутівка". Майже о 2-й годині ночі, застосовуючи те ж саме озброєння, бандформування обстріляли українські позиції поблизу Авдіївки. Унаслідок обстрілу один військовий дістав кульове поранення. Близько 13.00 опорних пунктів під Авдіївкою ворог обстрілював з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, стрілецької зброї. Крім того, об 11.00 бойовики випустили 5 мін калібру 82 мм по українських захисниках у Пісках, що призвело до осколкових поранень ще двох військових.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів опинилися селища Кримське і Донець.

Загалом день у зоні АТО характеризується невеликою кількістю обстрілів українських позицій з боку НЗФ, констатує штаб АТО.

Читайте також: Нова доктрина Путіна щодо України дуже небезпечна і вимагає реакції Заходу - ЗМІ
Читайте також: Українське місто очолило рейтинг найнебезпечніших місць світу