Фонд гарантування продає кредити, забезпечені 45 тисячами декалітрів спирту
Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанії-позичальники перебувають у стані припинення у зв'язку із реорганізацією.
news-image
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає права вимоги за кредитами, у забезпечені за якими передано понад 45 тисяч декалітрів спирту, за стартовою ціною у 528,779 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО, пише «Є!» з посиланням на Укрінформ.

«1 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового. Активи перебувають на балансі Банку «Демарк» та виставляються на повторні торги. Початкова ціна реалізації - 528 779,79 грн», - йдеться в повідомленні.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанії-позичальники перебувають у стані припинення у зв'язку із реорганізацією. Сфера діяльності позичальників  - «дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв». Зареєстровані підприємства у Чернігівській області - м. Ічня та с. Чемер Козелецького району.

На початок червня цього року загальна заборгованість за кредитами склала 7,34 млн грн. У забезпечення за договорами передано товари в обороті - понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового 25,8 тис декалітрів.

Читайте також:Ощадбанк став лідером по скороченню відділень