Суспільство
19 липня 2017
Російська компанія запустить в Україні месенджер з безкоштовними новинами і дзвінками
Український мобільний оператор Київстар, який входить до холдингу Veon поки не прокоментував це рішення своєї материнської компанії, тому поки що невідомо чи зміняться тарифи на послуги в українського оператора зв'язку.
news-image
Компанія Veon, якою опосередковано володіє російська "Альфа-Груп", запустить в Україні власний месенджер безкоштовними новинами та дзвінками.
 
Про це повідомляє прес-центр компанії Veon, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Телекомунікаційна компанія Veon, раніше відома як Vimpelcom, оголосила про запуск персональної інтернет-платформи в Україні, Грузії, Росії та Пакистані. Додаток Veon має стати новим месенджером, в якому трафік для абонентів мережі не буде тарифікуватися, а його абоненти зможуть використовувати його при нульовому балансі на рахунку.

Український мобільний оператор "Київстар", який входить до холдингу Veon поки не прокоментував це рішення своєї материнської компанії, тому поки що невідомо чи зміняться тарифи на послуги в українського оператора зв'язку.

Для Android додаток Veon вже доступний для завантаження, а для iOS поки ще перебуває в розробці. Додаток включає в себе месенджер з усіма функціями, які вже існують на інших подібних платформах: дзвінки, звукові, групові чати, можливість ділитися своїм місцем знаходження та інші функції.

Додаток також дозволяє керувати своїм мобільним рахунком: стежити за станом балансу, трафіком, керувати тарифами. Крім цього, мобільний додаток Veon буде надавати своїм клієнтам останні новини та рекламні пропозиції.

Телекомунікаційний холдинг Veon який зареєстрований в Нідерландах та володіє українським мобільним оператором зв'язку "Київстар" є одним з найбільших телекомунікаційних операторів у світі. Контрольним пакетом акцій (56,2%) холдингу Veon володіє російська "Альфа-Група", власником якої є російський мільярдер Михайло Фрідман.