Україна
19 липня 2017
Сенцов відмовився від побачень із мамою та сім'єю
Олег Сенцов разом з Олександром Кольченко був затриманий представниками російських спецслужб в Криму в травні 2014 з обвинуваченням у організації терактів на півострові.
news-image

Політв'язень Олег Сенцов просить рідних не відвідувати його російській в'язниці. Про це розповіла сестра Сенцова Наталія Каплан.

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

Крім того, вона попросила, щоб в Криму «не турбували ні маму, ні дітей» Сенцова.

«Мамі Олега такі гості, зустрічі дуже важко даються, і я б попросила, щоб її не турбували. Після таких посиденьок я привожу її до тями, і це дуже важко дається ... Що стосується побачень з Олегом, дійсно, Олег проти. Він не хоче, щоб до нього приїжджали, він говорить, як сказати, що йому так простіше емоційно триматися. Більш того, у мами Олега не дуже добре зі здоров'ям, вона боїться, що цей переліт і ця зустріч її доб'є остаточно. Вони на дистанційного зв'язку, і це всіх влаштовує, побачень, підтримки і цих «тримайся» не треба мамі в цей момент », - сказала Каплан.

Олег Сенцов разом з Олександром Кольченко був затриманий представниками російських спецслужб в Криму в травні 2014 з обвинуваченням у організації терактів на півострові. У Серпень 2015 Північно-Кавказький окружний військовий суд в Ростові-на-Дону засудив Олега Сенцова до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у терористичній діяльності на території Криму. Кольченко отримав 10 років колонії. Обидва свою провину не визнали.

Читайте також: Геращенко відповіла матері Агеєва, яка просила у Порошенка помилувати її сина
Читайте також: Під час саміту Україна-ЄС на Банкову із мітингом вийшли рідні полонених