Світ
21 січня 2015
Російський мільярдер Роман Абрамович купує майже цілий квартал на Манхеттені
Статок Абрамовича журнал Forbes оцінює в 9,3 мільярда доларів.
news-image

Російський мільярдер Роман Абрамович купує майже цілий квартал на Манхеттені, щоб побудувати один з найбільших особняків в Нью-Йорку. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на Ru.NY.

Абрамович буде жити там зі своєю подругою Дариною Жуковою і двома дітьми.

Минулорічні плани російського мільярдера щодо купівлі будинку в стилі епохи Відродження з видом на Центральний парк на П'ятій авеню були зірвані, коли власниця відмовилася від пропозиції продати його за 75 мільйонів доларів.

Замість цього Абрамовичу купив два будинки в районі Верхній Іст-Сайд. Цей район Манхеттена відомий тим, що там в різний час проживали відомі люди і сім'ї, в тому числі, Рокфеллери і Кеннеді.

У жовтні минулого року російський мільярдер таємно придбав у девелопера Ларрі Глака таунхаус на 75-й вулиці за 29,7 мільйона доларів. Два місяці потому олігарх купив інший таунхаус, розташований через будинок, за 18,3 мільйона доларів. Як розповів один з джерел видання, одного разу до власників будинку, що знаходиться якраз між двома вищезгаданими будівлями, Майку і Лорі Файф, постукали в двері і від імені невідомого російського запропонували продати його за 20 мільйонів доларів.

Статок Абрамовича журнал Forbes оцінює в 9,3 мільярда доларів.