Україна
20 липня 2017
В уряді дали прогноз скільки російських бойовиків втечуть після деокупації Донбасу
Росіяни нині активно будують укріпрайони на кордоні з Україною.
news-image

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак, – інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

“Думаю, що десь біля 100 тисяч людей виїде з ОРДЛО, частина, скоріш всього, виїде в РФ. Це здебільшого люди, які мають кров на руках і їхні сім’ї. Згідно з указом, який прийнятий у 2014 році, але не введений підписом президента, протягом місяця будь-яка людина, яка підозрюється у співпраці з цими окупаційними “прокладками” має з’явитися до правоохоронних органів України і дати свідчення”, – сказав Гримчак.

За його словами, йдеться про фактично місяць на амністію, окрім людей, які вчинили тяжкі злочини. Окрім того, Гримчак заяви, що росіяни нині активно будують укріпрайони на кордоні з Україною.

“Російські війська, які стоять на кордоні з Україною. Чим вони займаються останнім часом? Вони будують укріпрайони. А чи не станеться так, що всі ці хлопці-росіяни, які біля кордону сидять, чи не доведеться їм битися з втікаючими військами”, – сказав заступник міністра.
Читайте також: В АТО загинув 22-річний вояк із Закарпаття Золтан Балаж (фото)