Події
21 липня 2017
Шість одеських двірників розкішно відпочили у Єгипті (відео)
Вже на відпочинку двірники тут же взялися за освоєння екзотичної курортної індустрії.
news-image

Днями шість одеських працівників ЖКГ повернулися з п’ятизіркового готелю Savoy, розташованого в Єгипті на березі Червоного моря.

Заповітні путівки на елітний курорт двірники отримали завдяки урочистому вечору на честь Дня працівників житлово-комунальної сфери в актовому залі Суворовської райадміністрації, – інформує «Є!», з посиланням на tabloid.informator.news.

В ході урочистості розіграли шість путівок та інші цінні призи. Колеги переможців, вже бували в Єгипті за такою ж схемою, дали короткий інструктаж про поведінку на курорті. Рекомендації стосувалися ставок на верблюжих перегонах, особливості підводного полювання на баракуд і навичок управління швидкісним катером.

Вже на відпочинку двірники тут же взялися за освоєння екзотичної курортної індустрії. В рамках відпочинку відбулися численні екскурсії, які переривалися дайвінгом і прогулянками на квадроциклах в пустелі.

“Усі переможці вперше побували за кордоном, вперше літали на літаку, вперше плавали на яхті. Одеські двірники заслужено отримали право на хороший відпочинок за свою гідну працю”, – прокоментував один із місцевих депутатів.
Читайте також: В Італії пропонують відпочити безкоштовно тим, хто розповість про відпустку в соцмережах
Читайте також: У Києві чоловік загрузив квартиру до стелі тонами сміття через яке його стара мати вже 8 років не виходить із дому