Події
25 липня 2017
На Чернігівщині засудили хлопця, котрий 2 роки «переховувався» від військкомату
До липня 2016 року військовослужбовець ухилявся від служби та органів досудового розслідування, проводив час на власний розсуд в різних містах України.
news-image
Вироком Чернігівського райсуду колишнього військовослужбовця за призовом під час мобілізації засуджено до 2 років позбавлення волі

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону, інформує «Є!», з посиланням на espreso.tv.

"Досудовим розслідування встановлено, що засуджений у жовтні 2014 року самовільно залишив розташування частини без наміру повернення до виконання своїх обов’язків за посадою, тобто вчинив дезертирство", - йдеться у повідомленні.

До липня 2016 року військовослужбовець ухилявся від служби та органів досудового розслідування, проводив час на власний розсуд в різних містах України. За результатами організованого розшуку його місце перебування було встановлено органом досудового розслідування.

Судом при призначенні покарання враховано тяжкість правопорушення, значний період перебування за межами військової частини, особу обвинуваченого, наявність судимості за вчинення злочину у минулому. Військовослужбовця засуджено до 2 років позбавлення волі.

Читайте також: Силовики вилучили в Укрспирті фальсифікату на 180 млн грн
Читайте також: Турецька газета назвала Меркель гіршою за Гітлера