Існує можливість викупити місце на благодійному вечері із зірками «Титаніка»
Торги пройдуть 26-го липня на курорті Сен-Тропе у Франції.
news-image

Голлівудські актори Леонардо Ді Капріо й Кейт Вінслет, які зіграли головні ролі у відомій кінострічці "Титанік", оголосили про благодійний аукціон, на якому можна буде купити місце за столом на спільній вечері з акторами.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

До 20-річчя виходу "Титаніку", Лео та Кейт, які зіграли закоханих Джека та Роуз у популярній мелодрамі, вирішили об'єднатися для доброї справи. Лот у вигляді вечері на благодійному аукціоні влаштовує фонд "Leonardo DiCaprio Foundation".

У виданні повідомляють, що торги пройдуть 26-го липня на курорті Сен-Тропе у Франції. А повечеряти з ДіКапріо й Вінслет переможець аукціону зможе в жовтні-листопаді в Нью-Йорку.

На цьогорічному благодійному заході від фонду Лео виступить співак Ленні Кравіц. Планується також церемонія нагородження мера Парижа Анн Ідальго премією "New World Leadership Award".

До слова, Ді Капріо став послом доброї волі ООН з проблем клімату 2014 року. Він часто порушує питання проблем клімату і сам пожертвував понад 13 млн доларів організаціям, що опікуються питаннями екології.

Читайте також: Анджеліна Джолі хоче народити дитину від свого нового коханого
Читайте також: Кембриджі із невдоволеним сином Джорджем та усміхненою Шарлоттою прибули до Німеччини (фото)
Читайте також: Тренування з Віталієм Кличком на благодійному аукціоні Prozorro продали за 150 тис грн