Ведучий «Холостяка» розповів про досягнення свого маленького сина
Дружина ведучого, як і після народження старшого сина, всі турботи взяла на себе.
news-image

Так, Григорій Решетник зізнається, що у нього підростає справжній богатир - за місяць Діма Решетник поправився на цілих 2 кілограми.

Інформує «Є!», з посиланням на newsyou.info.

«Зараз син важить 7 кг, а його зріст - 60 см, - каже ведучий. - Б'є всі рекорди, хоча до цього ми думали, що Ваня у нас стрімко розвивається. Ми з Ванюшою, до речі, не відстаємо від Діми, а все тому, що нам зараз допомагає мама Христини - вона у нас і за няню, і за кухаря. На її оладки і я поправився, і Ваня зміцнів ».

 Решебники запевняють, що з другою дитиною справлятися набагато простіше - досвід дається в знаки.

«Звичайно, перший місяць не може бути легким і спокійним, - каже Григорій. - У старшого сина був розпорядок дня, і ми знали, що і коли йому знадобиться. Діма ж їсть набагато частіше, наприклад. Але ми вже хоча б не так панікуємо в деяких ситуаціях, які не робимо зайвих рухів тіла. Багато речей ти вже передбачав і спокійніше реагуєш. Навіть наш педіатр рідше запрошує до себе, тому що ми всі знаємо. Просто підтримує з нами контакт по телефону »

Григорій визнається, що спати повноцінно поки не вдається, адже малюк може прокинутися о 5 ранку і заснути за північ. Однак дружина ведучого, як і після народження старшого сина, всі турботи взяла на себе.

«Крістіночка прикладає максимум зусиль, щоб я висипався, адже, найчастіше, вранці я їду на роботу, - каже Решетник. - Я іноді намагаюся дати їй виспатися днем ​​- в обід сам гуляю з Дімою. Також я почав привчати його до плавання - щовечора ми по три рази пірнаємо у ванній. Дуже радує, що Діма повторює успіхи старшого брата - в свої півтора місяця він так само пірнав у ванній, а зараз вже намотує кола в басейні! »

Також Решетники почали планувати першу подорож з Дмитром. Поки що - по Україні, а після трьох місяців лікарі дозволяють малюкові авіаподорожі. Нагадаємо, Ваня Решетник свій перший переліт здійснив саме в 3 місяці - сім'я вирушила відпочивати на Кіпр. У 6 місяців малюк вже побачив Рим, а в 9 мужньо витримав переліт з трьома пересадками на острів Самуї - разом з татом він летів на фінал проекту «Холостяк».

 

Читайте також: День батька: Юрій Горбунов приєднався до флеш-мобу UNICEF Ukraine (фото)
Читайте також: Єгорова у прямому ефірі закликала Мухарського побачити дітей (фото)