Події
26 липня 2017
Стали відомі переможці Премії Івана Франка в галузі інформаційної діяльності
На здобуття Премії цього року надійшло 17 друкованих та аудіовізуальних робіт.
news-image

Державний комітет телебачення і радіомовлення України визначив лауреатів Премії Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. Про це повідомила прес-служба Держкомтелерадіо, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

На здобуття Премії цього року надійшло 17 друкованих та аудіовізуальних робіт. Після голосування, члени Комітету більшістю голосів ухвалили рішення присудити Премію у номінації "За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації" Віктору Шпаку за публікацію "Від стародубської різні до путінських "народних республік"" (газета "Урядовий кур’єр", 26 липня 2014 року).

У номінації "За кращий твір у телевізійній сфері" переможцем визнано фільм Тараса Каляндрука "Віденські стежки Івана Франка. Подорож на захист честі" (2016), фільм вийшов в ефірі Львівської регіональної дирекції ПАТ "НСТУ".

Лауреатом Премії 2017 року у номінації "За кращий твір у радіомовній сфері" стала Тетяна Сергійчук за заключний випуск культурологічно-публіцистичної програми "Світоч" (2016) Першого каналу Українського радіо.

Читайте також: Харків'янин роками підроблював дипломи Оксфорду, - The Times