Події
26 липня 2017
У Дніпрі чоловік вивіз на острів підлітків та примусив оголитись
Патрульні Дніпра затримали збоченця.
news-image

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції України, у Дніпрі 21 липня інспектори прибули на виклик до дітей, в яких відібрали телефони під погрозами пістолетом. Заявниця виявилась матір'ю одного з хлопчиків — школярів 15 і 16 років, передає «Є!»

Патрульним діти розповіли моторошні подробиці, які не сказали навіть заявниці.

Напередодні до них підійшов невідомий і запропонував 300 гривень – начебто за надування матраців. Діти погодились.

21 липня вони зустрілись й сіли в рибацький човен чоловіка. Вирушили в бік Зеленого острова, що на річці Дніпро.

"Коли діти вийшли на безлюдний берег, то зрозуміли, що потрапили в халепу, і намагалися попливти назад. Один із хлопчаків навіть ухопив палку, аби захиститися. Чоловік дістав предмет, схожий на пістолет, і наказав хлопцям витягти сім-карти з телефонів, віддати їх йому разом із мобільними. Потім примусив повністю зняти з себе одяг. Громадянин фотографував оголених неповнолітніх і торкався їхніх статевих органів.

Наостанок чоловік вивіз хлопчиків за 20 метрів від берега й примусив стрибнути у воду. До берега діти пливли самотужки", - розповіли поліцейські.

До пошуків злочинця взялись усі відділи Управління патрульної поліції в місті Дніпрі. Відгукнулися навіть ті патрульні, що перебували у відпустці.

"Минулого липня поліцейські зафіксували подібний випадок із 10-річними дітьми. Тоді водний патруль виявив ймовірного злочинця на одному з островів та передав слідчо-оперативній групі", - згадали у поліції.

Цього разу патрульні швидко встановили дані можливого злочинця. Один із патрулів виявив його в гуртожитку на проспекті імені Сергія Нігояна та затримав чоловіка. На місце поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. З дозволу самого затриманого та в присутності понятих у помешканні виявили фотоапарат, телефони, жіночу білизну, дитячі речі, багато компакт-дисків, рибацький човен, а також предмет, схожий на пістолет.

Затриманого доставили до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції.

За попередньою інформацією, йому загрожує відповідальність, передбачена ст. 156 ККУ (Розбещення неповнолітніх).

Читайте також: Скарбник Ватикану постав перед судом Мельбурна за звинуваченнями в сексуальних злочинах