Суспільство
27 липня 2017
У «Батьківщині» назвали припинення громадянства Саакашвілі спробою влади встановити диктатуру
Сьогодні президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення Саакашвілі громадянства України.
news-image

У партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" назвали позбавлення екс-губернатора Одеської області та колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі українського громадянства наміром встановити диктатуру в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби політичної сили, передає «Є!».

Партія "Батьківщина" висловлює обурення з приводу позбавлення Саакашвілі українського громадянства. Такі дії з боку влади відверто свідчать про намір встановити диктатуру через знищення політичних опонентів – у будь-який спосіб. Та нагадаємо, що всі диктаторські плани попередніх очільників держави закінчувалися для них повним крахом. Адже воля та свобода є незмінними чинниками України та нашого народу! – ідеться в повідомленні прес-служби.

Сьогодні нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив, що президент Петро Порошенко припинив українське громадянство Саакашвілі. У Державній міграційній службі підтвердили ТСН, що громадянство Саакашвілі припинено на підставі того, що він вказав неправдиві дані в анкеті.

У міграційній службі повідомили, що Порошенко випустив указ про втрату українського громадянства Саакашвілі.