Світ
27 липня 2017
У Казахстані заведено справу на поліцейського за те, що він побив педофіла, який поглумився над 5-річною дитиною
Правоохоронця звільнили з роботи.
news-image

Як передає Kazakhstan Today, відносно поліцейського, який побив педофіла, заведено кримінальну справу за статтею "Перевищення влади або посадових повноважень", передає «Є!»
Наразі правоохоронець відпущений під заставу.

"У зв` язку із клопотанням від родичів сержанта поліції про застосування щодо нього запобіжного заходу "застава" його звільнено з ізолятора тимчасового утримання спеціальним прокурором. Прокуратурою Сатпаєва санкціоновано постанову спеціального прокурора про застосування застави", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Карагандинської області.


Як стало відомо, 23 липня в Сатпаєві пропала 5-річна дівчинка. Спочатку її батько і місцеві жителі намагалися знайти дитину самі, але їм це не вдалося. Батько дівчинки звернувся в поліцію. Співробітники правоохоронних органів знайшли дівчинку в квартирі городянина. 50-річний чоловік зізнався у тому, що поглумився над дитиною.

Дівчинці зробили операцію, з нею працюють психологи, стан дитини оцінюється як середньої тяжкості.

Після затримання підозрюваного в педофілії в соцмережах був поширений відеозапис його побиття поліцейським.

"Після проведення слідчих дій в той момент, коли слідчий залишив кабінет, один з конвоїрів - сержант поліції - допустив рукоприкладство. На даний момент відносно співробітника поліції розпочато досудове розслідування. Сержант поліції звільнений з органів внутрішніх справ і взятий під варту. Його керівництво залучено до суворої дисциплінарної відповідальності ", - прокоментували випадок у прокуратурі.

Тим часом суд видав санкцію на утримання підозрюваного в педофілії під вартою. Ведеться слідство.

Читайте також: У Львові крадій застряг у вентиляційному вікні (фото)