Події
27 липня 2017
Гройсман запланував купити квартру в Києві, яку одразу задекларує
У своїй декларації прем’єр зазначив, що власної столичної нерухомості в нього немає.
news-image

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що має намір придбати власну квартиру у Києві. Про це він сказав в інтерв'ю виданню «Новое время» у четвер, 27 липня, інформує «Є!».

«Якраз цим займаюся. Як тільки закінчу (покупку квартири, - ред.), обов’язково її задекларую», – сказав голова уряду.

Зазначимо, що у грудні минулого року журналісти програми «Схеми» встановили, що прем’єр Гройсман разом із родиною живе у квартирі в елітному житловому кварталі «Новопечерські липки» в центрі Києва, яка оформлена на його тещу-пенсіонерку з Вінниці Аліну Бурлаку. Загалом на тещу Гройсмана записано дві квартири і два паркувальні місця в цьому комплексі загальною вартістю приблизно 0 тис.

У своїй декларації прем’єр зазначив, що власної столичної нерухомості в нього немає. Натомість голова уряду задекларував, що з 20 січня 2015 року використовує майже 60 м2квартири, яка належить громадянці на ім’я Аліна Бурлака. У користуванні кожного з трьох інших членів його родини – дружини, доньки та сина – ще по 60 м2 нерухомості, що належить цій же громадянці. Журналісти встановили, що це теща прем’єра.

Сам Володимир Гройсман підтвердив, що живе у квартирі тещі: «Те, що моя теща, яку я дуже люблю, має своє житло в Києві – це для мене, напевне, дуже добре. Ми зараз там мешкаємо з нашою родиною. І взагалі я хочу Вам сказати, що я дуже люблю свою тещу, дуже, надзвичайно».

Прем’єр заявив, що теща-пенсіонерка, яка живе у Вінниці, придбала нерухомість у столичному житловому комплексі на Печерську за власні кошти. При цьому прем’єр не зміг чітко повідомити, звідки такі гроші на придбання елітної нерухомості в його тещі, що перебуває на пенсії.

Читайте також: Гройсман назвав причину відходу Ryanair з України
Читайте також: Кияни задоволені якістю життя більше, ніж жителі передмістя