Події
28 липня 2017
Влада Румунії не пропустила літак з віце-прем'єром РФ до Молдови
Дмитро Рогозін прямував на переговори з президентом Молдови Ігорем Додоном.
news-image

Влада Румунії не дозволила літаку з віце-прем'єром Росії Дмитром Рогозіним пролетіти до Молдови, куди він прямував на переговори з президентом Ігорем Додоном. Про це повідомив виданню ТАРС посол РФ в Молдові Фарит Мухаметшин, який очікує Рогозіна в аеропорту Кишинева, передає «Є!»

"Нам повідомили, що влада Румунії не пропустила літак з Дмитром Рогозіним до Молдови. В даний час ведуться переговори про те, де він здійснить посадку", - сказав Мухаметшин.

Рейс S7157, який прямував з Москви до Кишинева, розвернувся у зворотному напрямку, зробивши кілька кіл на кордоні Угорщини та Румунії. Про це свідчать дані авіаційного порталу Flightradar24.com.

Рейс вилетів з аеропорту Домодєдово о 11:53 мск і мав приземлитися в Кишиневі о 16:30. Як свідчать дані порталу, пасажирський Boeing 737 здійснив кілька кіл, на кордоні Угорщини та Румунії, але так і не увійшов до румунського повітряного простору.

На борту літака перебуває віце-прем'єр Дмитро Рогозін, який прямував до столиці Молдови. Раніше Рогозін повідомив, що молдовська влада намагалася перешкоджати вильоту з аеропорту Домодєдово.

Читайте також: Стало відомо, скількі абітурієнтів з окупованого Донбасу подалися в українські виші