Політика
29 липня 2017
«Після кожного ефіру я отримую сотні, десятки листів в день із проханням мовчати», - Комаровський
Лікар наголосив, що зараз в Україні ніхто перед насильством, вбивством чи позбавленням громадянства не застрахований.
news-image

Вперше на телебаченні я з’явився у 1991 році. Тоді розповідав про боротьбу з епідемією дифтерії і наїхав на кілька чиновників за бездіяльність. Коли я прийшов додому, то застав матір, яка гірко плакала.

Про це в ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK сказав лікар-педіатр Євген Комаровський, інформує «Є!».

«У кожного в Україні можуть забрати громадянство. Ми всі залежні від влади. Я пам’ятаю, коли вперше «засвітився» у телевізорі. Я критикував владу через дифтерію. Прийшовши додому, побачив, як моя мама плаче. Вона просила: «Женя, мовчи». Адже є маса історій про те, як люди щось гостро обговорювали на кухні, в той час, коли їх підслуховували зрадливі сусіди», – розповів гість програми.

Лікар наголосив, що зараз в Україні ніхто перед насильством, вбивством чи позбавленням громадянства не застрахований.

«І кожного разу, коли я щось негативного про владу говорив, перед моїми очима була мама. Але вона померла. І тепер я можу думати тільки за себе. Діти вже на щастя дорослі. Але я прекрасно розумію, що кожен з нас у будь-який момент може опинитись де-завгодно, з легкістю повторивши шлях Шеремети чи Бузини», – зауважив Комаровський.

Після кожного свого коментаря у ЗМІ, лікар-педіатр отримує листи від шанувальників із проханням мовчати.

«Багатьом я потрібний, як лікар. Після кожного ефіру я отримую сотні, десятки листів в день із проханням мовчати. Люди вірять, що мої слова нічого не змінять. Вони вже поставили хрест на діючій владі. Суспільство вважає, що б ми не говорили – все марно. На мою думку, це безнадійна ситуація», – прокоментував Євген Комаровський.

   

Читайте також: Нова редакція реєстру лікарських засобів, передбачена урядовою програмою Доступні ліки, буде введена в дію 31 липня