Спорт
30 липня 2017
Українці тріумфували на турнірі із пляжного волейболу, який проходив у Туреччині
Наші пляжниці повертаються додому із золотими та бронзовими медалями.
news-image

Українські представники пляжного волейболу зібрали на Дефлімпіаді в Самсуні (Туреччина) повний комплект нагород, вигравши при цьому обидва чемпіонські титули, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

Продемонструвавши неабияку майстерність і самовіддачу, Анна Затилкіна і Раїса Рилова таки зламали впертий опір литовок у фіналі – 2:0 (23:21, 21:15), а Юлія Ярошевська і Юлія Черненко довели свою перевагу над росіянками – 2:0 (21:11, 21:19).

Таким чином, наші пляжниці повертаються додому із золотими та бронзовими медалями.

 У чоловічому турнірі фінал взагалі вийшов суто українським. Адже за крок до нього наші Микола Цапкаленко та Антон Кошкаров здолали опір російської пари Дайанов-Селютін – 2:0 (21:16, 21:17), а Дмитро Донченко і Сергій Тарасов довели свою перевагу над іншими представниками Росії Кирилов-Афанасьєв – 2:0 (21:10, 21:16)

У вирішальному двобої М.Цапкаленко і А.Кошкаров одразу ж заволоділи певною ігровою та психологічною ініціативою, демонструючи більш змістовнішу гру та різноманітніші дії. Це відчутно позначилося і на рахунку кожної з партій. І хоч як Д.Донченко і С.Тарасов намагалися змінити хід боротьби – не вийшло. Отже, М.Цапкаленко і А.Кошкаров виграли – 2:0 (21:12, 21:15).

Додамо, що у боротьбі за бронзові медалі жіноча збірна України з баскетболу поступилася Греції лише на один бал – 52:53.

Читайте також: Українка Ольга Харлан стала чемпіонкою світу