Суспільство
31 липня 2017
На Луганщині 15-річна дівчина втекла від батьків, щоб жити «дорослим» життям
Оперативники встановили особу коханого дівчини та згодом знайшли неповнолітніх.
news-image

До Сватівського відділу поліції звернулась занепокоєна мешканка села Новоселівське, яка повідомила про зникнення дитини та розповіла, що напередодні у них з 15-річною донькою сталася сварка через те, що дівчині хотілось «дорослого життя» у великому місті. Згодом дівчина зателефонувала матері та повідомила, що з нею все гаразд, однак своє місцезнаходження називати відмовилась, після чого відключила телефон, передає «Є!» із посиланням на поліцію Луганської області.

"Поліцейські встановили, що у період з 2014 по 2017 роки дівчина разом зі своєю бабусею жили у місті Лисичанськ, де неповнолітня навчалась в одній зі шкіл. У Лисичанську дівчина потоваришувала з однолітками, а також «знайшла кохання»", - розповіли поліцейські.

Тож до пошуки втікачки долучились й Лисичанські оперативники та патрульні.

Оперативники встановили особу коханого дівчини та згодом знайшли неповнолітніх, які перебували в одній з квартир у м. Лисичанськ.

З дівчиною поліцейські провели роз’яснювальну бесіду та повернули її додому. Жертвою злочину вона не стала. Даний факт зареєстровано.

Читайте також: У Казахстані на проїжджій частині джигіти на конях грали в «перетягування барана» та пошкодили автомобіль (відео)