Події
31 липня 2017
Односелець вбив 19-річну дівчину за те, що вона відмовила йому в близьких стосунках
Вбивця був раніше судимий за крадіжки та грабежі.
news-image

19-річна жителька одного з сіл Голопристанського району Херсонської області відмовила односельцю у близьких стосунках, і він помстився їй, вдаривши ножем у живіт. Про це повідомили у поліції Херсонщини, передає «Є!»

Поранену виявили її родичі, яким вона встигла повідомити про злочин. Потерпіла померла дорогою в лікарню.

"Оперативники встановили особу підозрюваного та затримали його упродовж доби. Зловмисник переховувався в одному з будинків. Затриманим виявився 22-річний односелець потерпілої, раніше судимий за крадіжки та грабежі. Зі слів зловмисника, він чіплявся до дівчини та пропонував їй близькі стосунки. Вона відмовила і штовхнула чоловіка. Це його дуже образило, він схопив ніж та вдарив дівчину у живіт. Після чого втік та переховувався", - розповіли у поліції.

Зловмисник затриманий. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте також: На Луганщині 15-річна дівчина втекла від батьків, щоб жити «дорослим» життям
Читайте також: У Казахстані на проїжджій частині джигіти на конях грали в «перетягування барана» та пошкодили автомобіль (відео)