Події
31 липня 2017
На Київщині п'яний чоловік пограбував АЗС
Поліцейські затримали нападника упродовж години.
news-image

На спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення про напад невідомої особи на одну з автозаправних станцій смт. Баришівка. Одночасно на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал про спрацювання «тривожної кнопки» на АЗС, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київської області.

"Встановлено, що невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння здійснив розбійний напад на автозаправну станцію. Там він розбив вікно каси, здійснив постріл з травматичної зброї і, погрожуючи вбивством оператору-касиру, вимагав у нього гроші. Сприймаючи погрози явними, оператор віддав нападнику 108 грн. Обурений зловмисник намагався самотужки дістатись в кабінку касира і забрати більші кошти, однак у цей час працівник АЗС натиснув кнопку виклику охорони. Після чого зловмисник зник з місця скоєння злочину у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні поліції.

Під час проведення низки невідкладних оперативних заходів працівники Баришівського відділення поліції встановили особу нападника і затримали його за місцем проживання. Ним виявився 34-річний житель села Селичівка. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких злочинів.

Речовий доказ - предмет, схожий на пістолет, працівники поліції розшукують, оскільки зловмисник тікаючи, викинув його у полі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.