Події
1 серпня 2017
Військові знову прикували себе до паркану Міноборони
Минулого тижня військові вже приковували себе до стовпа біля прохідної армійського міністерства.
news-image

Бійці одного зі спецпідрозділів поновили свою протестну акцію – прикували себе до паркану міністерства оборони. Вони кажуть, що стоятимуть так, аж доки не отримають усі документи та заслужені гроші, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Минулого тижня військові вже приковували себе до стовпа біля прохідної армійського міністерства. Пояснюють це тим, що на початку війни пішли воювати добровольцями, а потім групу запросили служити до Сил спеціальних операцій. Через конфлікт із керівництвом бійцям запропонували перевестися в іншу частину, але документи для переведення так і не видали, а із частини, де служили – просто вигнали. 

Хлопці кажуть, що понад рік не отримують зарплатні, не можуть ані демобілізуватися, ані влаштуватися на роботу. За їхніми плечима бої на Савур-Могилі, у Дебальцевому, розвідвиходи в районі Горлівки, однак посвідчення учасників АТО не має жоден із групи. Після скандалу минулого вівторка бійцям пообіцяли вирішити їхні проблеми упродовж 48 годин, та майже за тиждень справа не зрушила з мертвої точки.

"Ми писали і командуванню ССО, і до Генпрокуратури, і міністру оборони, і начальнику Генштаба, і в СБУ. У нас повний пакет документів на підтвердження того, що ми цілий рік намагаємося достукатися", - кажуть учасники протестної акції.
Читайте також: Шестеро бійців АТО прикували себе до стовпа біля Міністерства оборони (відео)