Суспільство
1 серпня 2017
Склянка води з медом вранці оздоровить весь організм
Розчинивши ложку меду в склянці сирої води, ми отримуємо справді чудодійний напій.
news-image

Медова вода - перший крок на шляху до оздоровлення всього організму. Користь медової води незаперечна. Розчинивши ложку меду в склянці сирої води, ми отримуємо справді чудодійний напій, повідомляє «Є!» з посиланням на портал Стопхвороби.

Такий обсяг рідини, що випивається залпом, потрапляє прямо в дванадцятипалу кишку, яка відповідальна за стан імунної системи в цілому. Крім того, саме тут кріпиться корінь енергетичного поля людини, а це - наша «зона комфорту».

 Користь медової води

30%-ний розчин меду за складом зіставимо з плазмою крові, тому засвоюється повністю і досить швидко. Робить згубний вплив на всіх паразитів, що мешкають в ШКТ, тим самим очищає і нормалізує функціонування внутрішніх органів, травлення. Медова вода виводить шлаки і токсини, відновлює мікрофлору кишечника, чистить організм на клітинному рівні, робить його більш стійким до стресу, допомагає боротися з такими захворюваннями як - хронічні бронхіт і нежить, розріджує і виводить слиз з легень. Так як мед володіє гігроскопічними властивостями, то його часто і успішно застосовують при лікуванні дитячого енурезу. Збираючи воду, він знімає навантаження з сечового міхура і нирок.

 Медова вода для обличчя

Умивання медовою водою розгладжує дрібні зморшки, інтенсивно живить шкіру, робить її ніжною і бархатистою, покращує кровообіг та обмінні процеси в клітинах. Для цієї процедури розведіть 2 ст.л. меду в літрі теплої води до повного розчинення, потім сюди ж додайте ще 2 літри гарячої води. Цим складом слід мити шкіру обличчя і шиї на протяг 15 хв, вранці і ввечері.


Як приготувати медову воду для пиття
Користь від медової води буде в тому випадку, якщо для її приготування брати якісний натуральний мед, без додавання цукру, тому краще його купувати не на ринках або магазинах, а у перевірених пасічників. Додайте чайну ложку меду в склянку сирої (фільтрованої або очищеної питної, мінеральної негазованої, тільки не кип'яченої!) Води і розмішайте до повного розчинення. Вода повинна бути такої температури, щоб вам зручно було випити залпом цілий стакан.

Коли і як пити медову воду?

Медову воду п'ють вранці натщесерце, приблизно за півгодини до першого прийому їжі і обов'язково залпом. Таким чином, ви допоможете організму прокинутися і налаштувати шлунково-кишковий тракт на правильну роботу.
Днем склянку медової води, випитий за півгодини до їжі, відновить бадьорість і сили.

Увечері - допоможе зняти напругу, розслабитися і підготуватися до відходу до сну. Медова вода через свою гігроскопічності, що не навантажує нирки, тому можете не боятися набряків. Додавання прополісу до медової воді допоможе зняти запальний процес в організмі. Пилок - посилить травлення, а маточне молочко посприяє швидкому відновленню печінки на клітинному рівні.

Рекомендується пити медову воду не менше, ніж півроку для того, щоб побачити істотний результат.

Слід розуміти, що користь медової води хоч і безперечна, але це ще не гарантія повного одужання при неправильному способі життя і режимі харчування. Скорегуйте раціон харчування, постарайтеся позбутися шкідливих звичок, повноцінно відпочивайте, пийте медову воду і будьте здорові!

Читайте також:Як подолати безсоння за одну хвилину

Читайте також:У США вагітна лікар прийняла пологи, а потім сама народила дитину