Події
1 серпня 2017
Ніагарський водоспад поміняв свій колір на чорний (фото)
В адміністрації водоспадного комплексу закрили доступ до річки для відвідувачів на всі вихідні.
news-image

Вода в річці Ніагара, яка переходить в комплекс водоспадів, придбала чорний відтінок 29 і 30 липня. На це звернули увагу відвідувачі парку Ніагара-Фолс, а також співробітник компанії Rainbow Air, яка проводить вертолітні екскурсії над водоспадом.

Інформує «Є!», з посиланням на ukranews.com.

За словами очевидців, крім темного кольору, вода в Ніагарі випускала сильний неприємний запах. В адміністрації водоспадного комплексу закрили доступ до річки для відвідувачів на всі вихідні і намагалися з'ясувати, що потрапило в воду.

31 липня експерти Державного департаменту з охорони навколишнього середовища (The state Department of Environmental Conservation) розповіли, що зміна кольору річки пов'язано з неполадками в системі очищення стічних вод у сусіднього підприємства.

The state Department of Environmental Conservation

З фільтруючих резервуарів в воду потрапили тверді частинки і вуглецевий залишок, при цьому перевірка не виявила наявність масла або мазуту. Характерний для стічних вод запах незабаром зник. У керівництві парку вибачилися перед відвідувачами і місцевими жителями за помилковий сигнал тривоги і тимчасове закриття річки.

Читайте також: На Івано-Франківщині п'яний депутат влетів у річку: є загиблі
Читайте також: Мірзоян влаштував своїй родині карпатський відпочинок (фото)