Політика
3 серпня 2017
Савченко розповіла про свою «катастрофу»
Савченко додала, що також не любить обирати і носити суконь.
news-image

Народний депутат Надія Савченко зізналася, який одяг полюбляє носити, і з чим досі не може змиритися.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Туфлі на підборах – для мене катастрофа. Я завжди підбираю туфлі приблизно одного типу. Я ніколи не взую шпильку, з гострими носками, з якимись вивертами, бо я на них ходити не можу. Всі мої туфлі в одному стилі, схожі на ті, які видаються жінкам в армії – певний каблучок, висотою як по уставу", – зізналась Надія.

Савченко додала, що також не любить обирати і носити суконь. За словами нардепа, їй до смаку одяг мережі магазинів "G-Star", які відомі військовим стилем.

Вона додала, що червону сукню, у якій вона приходила у ВР, купувала для дипломатичної поїздки в Індію, а зелену – для прийому у посольстві Саудівської Аравії.

"У Саудівські Аравії взагалі не можна відкрити руку, декольте. Вибирали зелену сукню сестра з помічницею. Я саме поверталась із якоїсь поїздки, сказала їм, що потрібна довга закрита сукня стриманого кольору – синього або зеленого, більше хотіла синього. Вони побігли, купили, принесли, я переодягалась в машині на той прийом. Червону ми разом вибирали. Я шукала із бавовни – тому що це Індія, нестерпна спека", – розповіла політик.

Читайте також: Ляшко підкорив мережу фотожабою на Савченко про «секс по телефону» (фото)
Читайте також: У що влітку краще всього одягатися в офіс: поради (фото)