Україна
3 серпня 2017
Поліція України та Великої Британії домовилися про співпрацю у боротьбі зі злочинністю
2 серпня, відбулася спільна робоча зустріч керівництва Національної поліції України та представників посольства Великої Британії в Україні, під час якої сторони обговорили пріоритетні питання та напрями подальшої роботи у взаємодії в боротьбі з організованою злочинністю.
news-image

У середу, 2 серпня, відбулася спільна робоча зустріч керівництва Національної поліції України та представників посольства Великої Британії в Україні, під час якої сторони обговорили пріоритетні питання та напрями подальшої роботи у взаємодії в боротьбі з організованою злочинністю. Про це повідомляє прес-центр НПУ, пише «Є!» з посиланням на 112.

За словами голови Національної поліції України Сергія Князєва, співпраця між правоохоронними органами України та Великої Британії має бути оперативною та ефективною.

"Ми відкриті та готові до співпраці", – зазначив очільник відомства, додавши, що Нацполіція готова до обговорення питань по взаємодії.

При цьому, згідно з текстом, офіцер зв’язку Національного агентства боротьби зі злочинністю Великої Британії Патрік Торкінгтон зазначив, що до основних напрямів, які цікавлять Британію, входять злочини, що підпадають під категорію організованої злочинності.

Крім того, під час зустрічі сторони домовилися про обмін досвідом.

"Так, найближчим часом представники Національної поліції України пройдуть курс навчання на території Великої Британії, де перейматимуть досвід британських колег у боротьбі з організованою злочинністю", – повідомляють у прес-центрі НПУ.

Читайте також:В Києві поліція викрила мережу незаконних реабілітаційних центрів, де людей тримали у кайданах та колоки психотропні (фото, відео)