Суспільство
3 серпня 2017
На Вінниччині після конфлікту з тіткою 10-річна дівчинка втекла з дому
Разом з нею втекла подружка, але батьки навіть не помітили її відсутності.
news-image

2 серпня поліцейські Тиврівського відділу поліції повернули додому двох дітей. Після конфлікту з тіткою 10-річна дівчинка втекла з дому. Разом з втікачкою вирушила її 11-річна подружка, передає «Є!» із посиланням на поліцію Вінницької області.

"О 9 годині до працівників поліції за допомогою звернулась мама молодшої дівчинки, жителька села Іскрівка. Жінка повідомила, що їздила за покупками, а дітей залишила на свою сестру. Після зробленого родичкою зауваження 10-літня дівчинка пішла з дому. Протягом доби родичі самотужки намагались розшукати втікачку, але вони були марними", - йдеться в повідомленні поліцейських.

Відразу після отримання повідомлення про зникнення дитини по тривозі був піднятий особовий склад Жмеринського, Тиврівського та Шаргородського підрозділів поліції.

Після 8 годин пошуків дітей знайшли біля села Строїнці. Дівчатка блукали біля лісу. Старша дівчинка - з неблагополучної сім’ї, її батьки навіть не помітили її відсутності.

Поліцейські ювенальної превенції провели з батьками та дітьми роз’яснювальну роботу з метою запобігання таким випадкам у майбутньому.

У поліції зазначили, що в цьому році 102 неповнолітніх з різних причин залишили свої домівки та перебували в розшуку. Усі вони розшукані поліцейськими та передані батькам. Якщо зникла ваша дитина відразу звертайтесь в поліцію за номером 102. Для її пошуку важлива кожна хвилина.

Читайте також: Туристи з Одеси потрапили під каменепад у горах Північної Осетії