Події
3 серпня 2017
У Бердичеві крадій копирсався у замку вхідних дверей, не підозрюючи, що господар всередині
Поліцейські оперативно затримали "домушника"-невдаху.
news-image

Уранці 2 серпня до Бердичівського відділу поліції зателефонував житель райцентру який повідомив, що хтось копирсається у замку вхідних дверей до його квартири. Сам господар знаходиться усередині і підозрює, що це може бути зловмисник, передає «Є!» із посиланням на поліцію Житомирської області.

На місце події для перевірки інформації виїхали працівники сектору реагування поліції і дійсно застали біля дверей помешкання заявника незнайомого чоловіка. На той момент він уже встиг пошкодити серцевину замка.

"Затриманим виявився раніше судимий 39-річний житель м. Житомира. Зрозумівши, що безнадійно попався, чоловік зізнався, мовляв, збирався обікрасти чужу квартиру.

Під час поверхневого огляду у нього вилучили рукавички та набір спеціальних інструментів, якими зазвичай користуються злодії-«домушники» для зламу замків", - розповіли поліцейські.

 Чоловіка було затримано. У рамках розпочатого за фактом спроби крадіжки (ст.15, ч.3 ст.185 ККУ) кримінального провадження поліція перевіряє його на причетність до інших злодіянь у райцентрі.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.

Читайте також: На Львівщині рубка лісу закінчилася смертю людини
Читайте також: Екстремальне селфі на потязі ледь не коштувало 18-річному хмельничанину життя