Події
3 серпня 2017
У бійця АТО відібрали квартиру на підставі підроблених документів
Аферу чоловік виявив, коли повернувся після року служби в АТО.
news-image

Квартиру АТОвця Ростислава Тихонова, в якій мешкав разом із батьком, продали невідомі. Документи на продаж оформили на підставі Дарницького районного суду, якого не існує.

Аферу чоловік виявив, коли повернувся після року служби в АТО. Про це розповіла адвокат Тетяна Козаченко у Facebook, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Вже рік ця справа розглядається в Печерському суді. "Покупець" ніколи не приходить на судові засідання. Весь час різні представники.

"Є кримінальне провадження, але воно може бути ще декілька років. Від цього у Ростислава не з'являється більше юридичних прав бути у своїй власній оселі. Квартиру продали на підставі намальованих неіснуючих документів. Суди розглядають справи роками, правоохоронці розслідують десятиліттями, а шахраї роблять все, щоб продати квартиру, взяти гроші і звалити", - каже адвокат.

Торік у травні представники колекторської фірми "Кей-Колект" без судового рішення і представників виконавчої служби заявили про право власності на 3-кімнатну квартиру родини Мамаєвих із Харкова. Коли і за скільки її придбали — не пояснили. Показали документ, виданий столичним приватним нотаріусом. Сказали негайно звільнити житло або викупити за ринковою ціною. Сім'я судиться із незаконними власниками.

Читайте також:У Бердичеві крадій копирсався у замку вхідних дверей, не підозрюючи, що господар всередині