Події
4 серпня 2017
Бойовики «ЛНР» затримали трьох хлопців за малюнки та підняття українського прапора
В «ЛНР» заявили, що інцидент стався 21 липня, коли «троє невідомих били скло луганської школи №36».
news-image

Троє юнаків розфарбували пам'ятник маршалу Жукову у Луганську і підняли на флагшток школи прапор України.

Інформує «Є!», з посиланням на glavcom.ua.

У «Міністерстві внутрішніх справ» самоназваної «ЛНР» заявили про затримання в Луганську трьох 18-річних юнаків за «акти вандалізму», а саме — «підняття прапору України, намалювання українських прапорів на будівлі школи, розфарбований та повалений пам’ятник Жукову і розбите скло школи».

Про це повідомляє «МВС» бойовиків.

В «ЛНР» заявили, що інцидент стався 21 липня, коли «троє невідомих били скло луганської школи №36», в якій навчалися. Також бойовики заявляють, що юнаки були у стані алкогольного сп’яніння.

Крім того «актами вандалізму», скоєними хлопцями, в так званому «МВС ЛНР» називають малюнки українських прапорів на будівлі тієї ж школи, та біля університету Даля — підняття на флагштоку прапора України, «зрізавши трос, щоб не було можливості прибрати цей прапор».

В «ЛНР» також заявляють, ніби на наступний день троє юнаків розфарбували пам'ятник маршалу Жукову, встановлений на території навчального закладу, «а через дві доби і зовсім повалили постамент на землю».

Ініціатором цих нібито «актів вандалізму» у самоназваній «республіці» назвали луганчанина, який кілька років мешкав у Вінниці та повернувся до міста.

Читайте також: «Жахливо красиво»: опубліковано фото нічних боїв ЗСУ в районі Авдіївської промислової зони