Україна
4 серпня 2017
Глава Одеської ОДА виступив проти концерту співачки Світлани Лободи
Максим Степанов виступив проти концерту співачки в Одесі, який має відбутися 3 вересня.
news-image

Глава Одеської ОДА Максим Степанов виступив проти концерту співачки Світлани Лободи у місті на стадіоні "Чорноморець", який має відбутися 3 вересня, пише «Є!» з посиланням на ТСН.

На сторінці у Facebook Степанов розмістив пост, у якому нагадав, що Лобода виступала у Кремлі, на російському "Першому каналі", на весіллях і вечірках російських олігархів.

"Гроші виявилися понад Україну. І все виправдання про те, що я просто так заробляю, а Україну я люблю - абсолютно безглузді. Саме тому я думаю, що Україну Лобода не те, щоб не любить, їй на Україну абсолютно начхати", - написав глава Одеської ОДА.

Степанов зауважив, що розуміє, що нема жодного юридичного приводу забороняти концерт Лободи в Одесі.

"Є тільки моральна позиція. Позиція по відношенню до України, тим, хто на війні і тим, хто в полоні, хто вже не живе з нами, до їхніх дітей, дружин, чоловіків і батьків", - наголосив Степанов.

Він запропоновував замість Лободи запросити виступити в Одесі "гідних артистів".

"Я знаю точно, що в Україні є гідні артисти. Їх багато. Виступи яких прикрасили б свято до Дня нашого міста. Нехай наше місто буде символом національного згуртування. Одеса - перлина! Звертаюся до організаторів концерту – давайте підтримаємо прекрасний статус нашого міста!" - підсумував Степанов.

Нагадаємо, що наприкінці травня В Одесі із петардами та димовими шашками вимагали скасувати коцерт Лободи. 

Мітингувальники вимагали "зупинити виступ та вигнати виконавицю, бажано з позбавленням її громадянства України". Для забезпечення порядку на місце події прибуло чимало правоохоронців. Також було два повідомлення про нібито замінування клубу "Ібіца", де мала виступити артистка. У підсумку концерт Лободи було скасовано і присутні розійшлися з-під клубу. 

Читайте також:Ані Лорак,  Віра Брежнєва і Лобода заспівають на дні народження Кіркорова

Читайте також:Світлана Лобода поскаржилась російським журналістам на «бєспрєдєл» в Україні