Події
4 серпня 2017
Молодики, представившись працівниками поліції, провели «обшук» та пограбували чоловіка
Злочинці «вилучили» два мобільних телефони, золоті прикраси та 3 тис. гривень.
news-image

У Вінниці 3 серпня до працівників поліції за допомогою звернувся 65-річний житель обласного центру, передає «Є!» із посиланням на місцеву поліцію.

"Пенсіонер розповів, що постраждав від рук злочинців. Двоє чоловіків, представившись правоохоронцями, забрали в нього телефони, кошти та золоті прикраси. Коли він зрозумів, що чоловіки - не працівники поліції, відразу зателефонував на «102»", - йдеться в повідомленні поліції.

Зловмисників затримали працівники патрульної поліції на залізничному вокзалі, коли вони сідали у таксі. До вчинення злочину виявились причетні жителі Закарпатської області віком 19 та 26 років. Окрім викрадених у пенсіонера речей, правоохоронці виявили ще кілька мобільних телефонів, походження яких затримані пояснити не змогли.

Працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших злочинів на території області. Чоловіки затримані.

Слідчим відділенням поліції відкрито провадження за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

Читайте також: На трасі «Житомир – Могилів-Подільський» у ДТП загинули четверо людей (відео, фото)