Суспільство
4 серпня 2017
Випускники українських шкіл презентували англомовний відеоролик про сучасну Україну (відео)
Діти бажають, щоб кожен, хто ще не знайомий з Україною, після перегляду зайшов в Google і набрав слово Ukraine, бажаючи ще більше дізнатися про нашу країну.
news-image

Випускники українських шкіл 2017 року презентували унікальний англомовний відеоролик “Україна очима молоді” (“Ukraine as seen by teens”), покликаний розповісти їхнім одноліткам за кордоном про сучасну Україну. 

Відповідний кліп вони розмістили на сторінці ВО “Платформа громадянських ініціатив” у Facebook, пише «Є!».

“Ми хочемо, щоб кожен, хто ще не знайомий з Україною, після перегляду зайшов в Google і набрав слово “Ukraine”, бажаючи ще більше дізнатися про нашу країну. А ще краще, щоб він вирішив провести свої студентські канікули в Україні. А ті, хто вже знайомий з нашою країною, просто переконалися і сказали: “О, це українці! Вони такі ж класні, як і ми! Але скільки ще цікавого ми про них не знаємо!” – говорять автори відео.

У 12-хвилинному ролику юні українці показали сучасну Україну такою, якою її бачать підлітки. З їхніх слів, для них важливо, щоб наша держава та її роль у світовій історії стали відомі молодому поколінню всього світу. Українська молодь прагне спонукати однолітків Європи, Канади, Америки, Австралії та інших країн дізнаватися більше про нашу країну, і сподіваються, що завдяки цьому відео їх мета стала на крок ближче.

Зазначається, що авторами ідеї стали Анастасія Зарічна та Ярослав Федорчук. До них також приєдналися Марія Кухар, Вікторія Томин, Максим Пилявський та Алекс Ігнатенко.