Світ
4 серпня 2017
Пафос 80-го рівня: у Киргизстані весільний кортеж супроводжував вертоліт (відео)
Розкішне дійство не залишилось непоміченим правоохоронцями.
news-image

"Пафос 80-го рівня" - так в соцмережах Киргизстану назвали відео величезного весільного кортежу, що був помічений на трасі Шимкент - Ташкент на виїзді з міста. Незвичайність була у тому, що кортеж супроводжував вертоліт, який летів на чолі кортежу, намагаючись не обганяти автомобілі, але і не відставати, повідомляє «Є!»  із посиланням  на Kazakhstan Today.
Розкішне дійство не залишилось непоміченим правоохоронцями. Зокрема, поліцейські Південно-Казахстанської області притягнули учасників весільного кортежу з вертольотом до адміністративної відповідальності.

"Днями в соціальних мережах і на стрічках інформаційних агентств з'явився відеоматеріал, на якому зафіксовано весільний кортеж з кількох автомашин у супроводі вертольота, помічений на трасі Шимкент - Ташкент.

В ході вивчення даного відеоматеріалу співробітники місцевої поліцейської служби встановили, що учасники весільного кортежу порушили правила дорожнього руху. Поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності трьох водіїв автомашин марки "Бентлі" і "Тойота Ленд-крузер" за статтею КоАП РК "Створення перешкод для руху транспортних засобів ", крім того командуванню дорожньо-патрульної поліції дано вказівку щодо притягнення до відповідальності інших учасників весільного кортежу.

Додатково повідомляємо, що для встановлення правомірності польоту вертольота над автодорогою республіканського значення і правил витримування безпечної висоти польоту, інформація направлена ​​до компетентних органів ", - прокоментували інцидент правоохоронці.