Події
7 серпня 2017
На Херсонщині вітер перевернув вантажівку, яка роздавила на смерть чоловіка
Від негоди п'ятеро осіб постраждало, сотня населених пунктів залишаються без світла.
news-image

Україну накрила негода – грозові дощі, місцями зливи та сильні пориви вітру. Як наслідок – одна людина загинула, п'ятеро постраждало, сотня населених пунктів залишаються без світла. В Українському гідрометцентрі попереджають, що зливи зі шквалами вируватимуть і сьогодні. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок, передає «Є!»

Синоптики попереджали, що негода накриє Києв ще ввечері неділі й вирувати всю ніч. Але прогноз справдився частково – столицю оминуло, цілу ніч йшов спокійний дощ.

Вирувала ж негода на Півдні та в Центрі. Без світла нині залишається майже сотня населених пунктів у п'яти регоінах. Найбільше – у Миколаївській та Одеській областях.

Зламані дерева, обірвані дроти та град: Миколаїв атакувала рясна злива На Миколаївщині негода наробила лиха. Там сильний вітер ламав опори, які падали та перекривали дороги, під натиском падали й дерева. На одному з кафе зірвало дах, він приземлився на трьох на людей. Усі живі.

А от у Лазурному Скадовського району на Херсонщині поривом вітру перекинуло вантажівку, вона впала на людину, яка загинула. У салоні авто було двоє дітей – вони живі, зараз у лікарні.

Читайте також: На українців 7 серпня чекає різка зміна погоди