Київ
7 серпня 2017
У столиці нетверезий водій збив на узбіччі двох дівчаток, одна з них загинула
Іншу дівчинку з переломами ключиці та стегна госпіталізували до медичного закладу.
news-image

Вчора у Дарницькому районі столиці нетверезий водій збив на узбіччі двох дівчаток, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.
Подія трапилася вчора на вулиці Садовій. Перебуваючи у стані сп’яніння, водій автомобіля «Шевроле» не впорався із керуванням – і збив двох дітей, які йшли на узбіччі.
У результаті ДТП – 8-річна дитина від отриманих травм загинула, а 11-річну дівчинку з переломами ключиці та стегна госпіталізували до медичного закладу.
Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля «Шевроле» - 32-річний уродженець Луганської області, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.
За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
На даний час встановлюється механізм автопригоди.

Читайте також: На Київщині водій напідпитку скоїв наїзд на групу дівчат, серед них - одна неповнолітня