Україна
7 серпня 2017
В Україні встановили рекорд з найдовшого стажу роботи (відео)
Анатолій Косарик має неперервний стаж роботи в державній лотереї 45 років. Тому він став рекордсменом України.
news-image
76-річний Анатолій Косарик має неперервний стаж роботи в державній лотереї 45 років. Тому він став рекордсменом України.
 
Про цей йдеться в сюжеті Еспресо.TV, повідомляє «Є!».

6 серпня 2017 року у прямому ефірі тиражу №939 найпопулярнішої української лотереї «Лото-Забава» було зафіксовано нове досягнення: експерт Національного реєстру рекордів України (НРР) Віталій Зорін засвідчив, що Анатолій Косарик має найбільший безперервний стаж роботи у лотерейній індустрії України.

Напередодні, 31 липня 2017 року виповнилося рівно 45 років з того часу, як Анатолій Юхимович став начальником створеного ним Львівського зонального управління «Головспортлото».

"Це дуже гарний приклад для молоді, коли людина працює в одній компанії дуже багато років, не стрибає з місця на місце і досягає таких дуже великих результатів", - розповів віце-президент оператора державних лотерей МСЛ Євген Власенко.

Сам Анатолій Косарик розповідає, що про вибір професії не жалкує та на досягнутому рекорді зупинятися не збирається.

"Це є життя в повному сенсі цього слова, без цього і в сім'ї не відчуваєш себе, і я не відчуваю себе без наших лотерей. До 50 років стажу як мінімум буду працювати. Ну а там вже як буде", - розповідає рекордсмен.

Компанія пройшла багато етапів у своєму розвитку від радянського «Спортлото» до «М.С.Л.», але новоспечений рекордсмен до сьогодні залишається вірним лотерейній справі. Він створював та розгалужував мережу розповсюдження лотерей у всій Західній Україні.

Понад 30 років пан Косарик був незмінним керівником одного з найуспішніших регіональних відділень, чудовим прикладом для молодих спеціалістів. 

Нагадаємо, що 9 жовтня 2016 року було встановлено перший офіційний рекорд України на лотерейному ринку України. Тоді Національний реєстр рекордів України (НРР) зафіксував, що  найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».