Події
7 серпня 2017
12-річний хлопець двічі за тиждень підіймав на ноги поліцію Бахмута
Обидва рази дитина не поверталася додому після прогулянок.
news-image

Протягом останнього тижня поліція Бахмута двічі повертала до дому парубка з с. Миронівський, передає «Є!» із посиланням на Бахмутській відділ поліції Донеччини.

Повернувши дитину додому в четвер, вже в суботу поліцейські знову отримали повідомлення від батьків про те, що син не повернувся з прогулянки.

"Виявилося, що вранці хлопець пішов гуляти і до моменту повідомлення в поліцію дома не з’явився. Мати сподівалася, що проведені правоохоронцями профілактичні бесіди вплинуть на поведінку сина і він до вечора повернеться. Однак, коли на вулиці зовсім потемніло, зрозуміла, що і на цей раз без допомоги правоохоронців їй не обійтися, і повідомила про подію в поліцію", - йдеться в повідомленні поліції.

На пошуки дитини знову був орієнтований весь особовий склад поліції, всі зовнішні наряди.

Правоохоронці працювали всю ніч. Орієнтування на зниклого хлопця були розіслані в усі ЗМІ. Правоохоронці опитували місцевих жителів, водіїв маршрутних автобусів.

Наступного дня дитина була знайдена на одній з вулиць міста, коли поверталася додому.

В ході бесіди з хлопцем співробітники поліції встановили, що дитина загулялася та побоялася повертатися, побоюючись гніву батьків.

Стосовно батьків юного мандрівника  працівники ювенальної превенції склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей) та направили на розгляд до суду.

Читайте також: У Слов'янську 12-річні дівчата отруїлися алкоголем