Події
7 серпня 2017
У Балаклії знову стався вибух: є відомості про постраждалого чоловіка
Подія сталась близько 12 години на території військової частини у місті Балаклія.
news-image

Травмований під час вибуху у Балаклії військовий перебуває у важкому стані.

Про це повідомили у прес-службі поліції Харківщини, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Подія сталась близько 12 години на території військової частини у місті Балаклія. Встановлено, що 27-річний мешканець села Іванівка, що на Вінниччині, проходив службу у військовій частині в Кам'янець-Подільську та наразі прикомандирований до міста Балаклія", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, під час виконання планових робіт з виявлення та знешкодження боєприпасів чоловік отримав численні переломи кінцівок, опіки обличчя та рук, а також було ампутовано праву стопу.

"27-річного чоловіка було доставлено до Балаклійської районної лікарні. Лікарі оцінюють його стан як стабільно тяжкий", - додали правоохоронці.

Наразі факт про подію внесено до Журналу єдиного обліку, вирішується питання щодо кваліфікації інциденту згідно з Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, вночі 23 березня на території військового складу Міністерства оборони України у місті Балаклія Харківської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Зона надзвичайної ситуації охопила Балаклію та дев'ять прилеглих населених пунктів. Остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

У результаті вибухів боєприпасів на артилерійських складах зруйновані та пошкоджені 392 будівлі, чотири багатоповерхівки підлягають знесенню. 

Читайте також: У Сєвєродонецьку проведуть антитерористичні заходи, жителів просять не виходити з домівок
Читайте також: У лікарні померла жінка, яка постраждала під час вибухів в Балаклії
Читайте також: У Києві маршрутка влетіла в тролейбус