Події
9 серпня 2017
У центрі Львова вночі агресивний вуличний музикант грав на гітарі
Порушення тиші переросло у затримання двох осіб.
news-image

Сьогодні, близько 2 години ночі, львівські патрульні отримали виклик на площу Ринок, де вуличний музикант порушує встановлений законом режим тиші, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію Львова.

Інспектори прибули на місце та виявили чоловіка, який грав на гітарі. Це вже не перше порушення даного громадянина, на нього неодноразово складали адміністративні матеріали за порушення тиші.

"Чоловіка попросили припинити правопорушення, проте він відмовився та почав агресивно себе поводити. Патрульні повідомили, що його затримають, натомість чоловік почав чинити опір.

Під час затримання за музиканта заступилася так звана "група підтримки", а один з друзів правопорушника навмисно пошкодив рацію та нагрудний реєстратор інспектора.

Всіх активних учасників інциденту патрульні доставили до Галицького відділу поліції", - йдеться в повідомленні поліцї.

На музиканта склали адміністративні матеріали за ст.182 КУпАП (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях).

На чоловіка, який пошкодив рацію та відеореєстратор склали протокол за ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).