Суспільство
10 серпня 2017
У Киргизстані чиновник у соцмережі закликав вбити учасницю конкурсу краси
У фіналі міжнародного конкурсу дівчина вийшла зі стрічкою «Вірменія».
news-image

Спеціаліст Державного комітету інформаційних технологій і зв'язку Киргизстану Сабир Кайиков, беручи участь в обговоренні в соціальній мережі Facebook з приводу позбавлення громадянства Сусанни Єгорян, що представляла Киргизстан на конкурсі World Next Top Model 2017, написав у коментарях, що її треба «не тільки позбавити, а вбити, коли приїде", передає «Є!» із посиланням на 24.kg.

Річ у тому, що у фіналі міжнародного конкурсу дівчина вийшла зі стрічкою «Вірменія».

Проте Сусанна Єгорян заявила на своїй сторінці в Instagram, що не зраджувала Киргизстан. 18-річна модель роз'яснила ситуацію так:

«У нас були такі правила: в одних виходах ми повинні були представляти свою країну, а в інших - національність, зазначену в паспорті. Мені і багатьом дівчаткам видали по дві стрічки... Не розумію, чому стільки галасу? Свою країну я не зрадила. Хоча багато людей говорили, що я не гідна представляти Киргизстан, бо не є киргизкою», - написала Сусанна Єгорян.

Спеціаліст держоргану Сабир Кайиков підтвердив кореспонденту «24.kg» свою позицію щодо позбавлення її громадянства. А на запитання кореспондента, яким чином потрібно вбити дівчину, Сабир Кайиков відповів, що «не знає», але потрібно.

Через деякий час, передзвонивши, чиновник вибачився, повідомивши, що погарячкував.

Читайте також: В Італії приготували найбільшу в світі запіканку з картоплі, цибулі та томатів (фото)