Події
10 серпня 2017
У Краматорську однорічний хлопчик випав із вікна 5-го поверху і чудом обійшовся без подряпин
Лікарі обстежили Сашка і планують виписати його додому.
news-image

У Краматорську однорічний хлопчик випав із вікна п'ятого поверху і не просто вижив, а відбувся лише кількома подряпинами на щоці і на спині. Дитина перебуває в лікарні та весело там бавиться, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Мати малого Сашка намагається не випускати його з рук. Вона розповідає, що вчора вдень залишила його в кімнаті, а сама вийшла на балкон. За декілька хвилин повернулась, а дитини немає. 

"З балкона приходимо – вікно відкрите. Я Стасу кажу: де малий? Він дивиться вниз – сусіди зібралися, кажуть, малий випав", - розповіла Наталя Карполенко.

Вона – переселенка з Горлівки, Сашка народила вже в мирному Краматорську. Батько малого помер іще до його народження. Дівчину з малюком прихистили знайомі, господарка квартири досі в стані шоку. Пані Лариса розповідає: малий скористався відсутністю дорослих, заліз спочатку на ліжко, потім на підвіконня, сам відчинив вікно і вистрибнув. 

"Він моторний, вже ходить і ходить швидко, вже відчиняє і балконні двері, і вікно", - каже Лариса Макаренко.

Як летів Сашко – бачили та чули Дарина та Саміра. Дівчата в той момент поряд із домом на дитячому майданчику грали в ляльки. 

"Ми почули – гуп – і одразу побігли туди. Плакав, якби не дерево, розбився б", - кажуть вони.

До місця за кілька хвилин вибігли чи не всі сусіди, приїхала швидка та поліція. Малюка врятувала слива, котра виросла колись сама по собі – її ніхто не саджав, натомість думали спиляти, бо дерево росте незручно, дуже близько до будинку, та затуляє сонце для мешканців нижніх поверхів. Тепер люди кажуть, що сливу збережуть. "Як пам'ятник, що врятував дитину", - кажуть вони.

Карати матір за політ сина у поліції не збираються. "Дуже рухлива дитина. Нічого мамі не буде, за винятком профілактичної бесіди", - запевнив заступник начальника Краматорського відділу поліції Андрій Друмов.

 Лікарі обстежили Сашка і планують виписати його додому. Поки ж він ганяє коридорами лікарні. 

Читайте також: Фуксман підтвердив, що є батьком доньки Бережної (відео)
Читайте також: В Одесі жінка на смерть розбилась, випавши із вікна