Війна
11 серпня 2017
Доба в АТО: один військовий загинув
За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я.
news-image

За минулу добу результаті обстрілу один український військовий отримав поранення. Один український воїн загинув внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік селища Піски. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО, передає «Є!»

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я.

"У районі проведення АТО минула доба відзначилась зменшенням інтенсивності обстрілів позицій Збройних Сил України з боку російсько-окупаційних угруповань. Здебільшого противник використовував стрілецьку зброю і гранатомети.

І все ж, найбільш неспокійно наприкінці доби було на Луганському напрямку. Тут бойовики двічі з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших опорних пунктах неподалік Станиці Луганської, а укріплення у селищі Щастя обстріляли із зенітної установки.

Крім того, ввечері, бандити майже годину з мінометів калібру 82 міліметри та гранатометів били по українських укріпленнях у районі Кримського. У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із гранатометів. На Приморському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти у Талаківці і Водяному", - йдеться у зведенні прес-центру.

 

Читайте також: Вранці на трасі Київ-Чоп зіткнулись дві фури, є загиблий (фото)