Події
12 серпня 2017
З'явилися шокуючі деталі смертельної стрілянини у Дніпрі
Стрілянина сталася біля однієї з елітних новобудов у Дніпрі.
news-image

Уранці 11 серпня у центрі Дніпра на п'ятому поверсі однієї з елітних новобудов сталася стрілянина, внаслідок чого одна людина загинула та ще двоє зазнали поранень, серед яких жінка.

За інформацією 5 Каналу, сусідів тут майже немає, тому постріли могли чути лише ремонтники, передає «Є!».

Щоправда, за їхніми словами, вони у цей час працювали на об'єкті, відтак жоден із них нічого не чув. Крім того, поява поліцейських будівельників дуже здивувала.

Зауважимо, що на сходах новобудови правоохоронці виявили тіло 50-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями. Також з місця вбивства поліція вилучила понад десяток гільз.

Ще двоє осіб – 48-річний чоловік та 34-річна жінка – зазнали ураження електрошокером. Потерпілі були поруч з місцем злочину, відтак їх уже допитала поліція.

Згодом жінку госпіталізували. Наразі її охороняють.

Її стан стабільний. Оскільки вона перебуває у шоковому стані, її шпиталізували до відділення реанімації кардіологічного профіля, – розповів заступник головного лікаря швидкої допомоги Дмитро Алейник.

Додамо, що особисті дані вбитого та потерпілих поліція не повідомляє, посилаючись на таємницю слідства. На місці вбивства криміналісти залучили й кінологів.

Ми відпрацьовуємо всі версії цього правопорушення. Зараз по місту та по області введено план "Сирена". Тривають пошуки зловмисників, – зауважила начальник відділу комунікації ГУНП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Про мотиви злочину правоохоронці не розповідають, однак вважають, що вбивство було навмисним – саме за цією статтею відкрили кримінальне провадження.

За інформацією ТСН з посиланням на поліцію, потерпілі не є ані власниками квартир, ані фахівцями з ремонту, проте їхній спосіб заробітку не розголошують.

Журналісти припускають, що вони можуть бути співробітниками конвертаційного центру.