Суспільство
23 січня 2015
Українська подруга Гіркіна готує "тітушок" у Москві
Шкода каже, що тепер її найняли "антимайданити" у Росії.
news-image

Координацією "тітушек" з руху "Антимайдан" в Москві займається українська соратниця бойовика Ігоря Гіркіна Оксана Шкода. Про це повідомив головний редактор "Новой газеты" Дмитро Муратов в ефірі радіо "Эхо Москвы", повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на УП.

"Координатор "тітушок" - дівчина з прізвищем Оксана Шкода, можу показати її фотографію - ось вона стоїть біля плакату "Даешь Киев ". У нас на сайті "Новой газеты "можете подивитися, як вона обіймається з Хірургом, паном Залдостановим. Вона прямо сказала про те, що увечері 15-го "ми антимайданили у Москві" - тепер вона "антимайданівець" у Москві", - сказав він.
Муратов нагадав, що Стрєлков-Гіркін, повертаючись зі сходу України, сказав, що він тепер віддасться тому, щоб протистояти "націонал-зрадникам в Росії", а Шкода тісно з ним працювала.
"Вона працювала з Хірургом і з "Нічними вовками", з паном Залдостановим. Тепер вона прямо говорить, що тепер її, громадянку України, що накоїла там купу всього, найняли на аутсорсинг, як я вважаю, "майданити" тут", - сказав Муратов.
Він також зазначив, що Шкоду раніше судили за перевезення наркотиків, чого сама вона не приховує.

Нагадаємо, в Росії заявили про створення руху "Антимайдан" для боротьби з "кольоровими революціями", а також прихильниками російської опозиції, зокрема - Навального.

Раніше українські ЗМІ приписували Шкоді співпрацю з Віктором Медведчуком. Однак його прес-служба спростовувала цю інформацію.