Події
15 серпня 2017
План атаки США вже на столі у лідера КНДР
Вчора, 14 серпня, Ин вперше за два тижні з'явився на публіці під час відвідин штаб-квартири стратегічних сил Корейської народної армії.
news-image
План військових КНДР з розрахунками ракетного удару по Гуаму вже лежить на столі у Кім Чен Ина, однак той вирішив почекати з активними діями та поспостерігати за рішеннями США.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.

Вчора, 14 серпня, Ин вперше за два тижні з'явився на публіці під час відвідин штаб-квартири стратегічних сил Корейської народної армії.

За словами диктатора, Вашингтон повинен прийняти вірне рішення і продемонструвати, що хоче деескалації на Корейському півострові, щоб запобігти війні.

"Він сказав, що в тому випадку, якщо янкі продовжать наполягати на своїх неймовірно небезпечних і дурних діях на півострові та поблизу нього, випробовуючи терпіння КНДР, остання прийме важливе рішення, як і було заявлено раніше", - говориться в повідомленні Центрального телеграфного агентства Кореї .

Лідер тоталітарного режиму наказав армії бути в стан боєготовності, якщо він прийме відповідне рішення про атаку на територію США.

Наприкінці липня Пхеньян підтвердив друге успішне випробування міжконтинентальної балістичної ракети, яка здатна досягти Північної Америки.

КНДР оголосила, що планує розробити план удару по острову Гуам у ‎Тихому океані, де розміщується американська військова база.‎

Президент Трамп застерігає, що КНДР спіткає "вогонь і лють", якщо вони наважаться здійснити ‎удар по США чи союзниках США.‎

Читайте також:У Дніпрі горе-мати спала на лавці другу добу: біля неї стояла коляска із недоглянутим немовлям (фото)

Читайте також:Моторошне вбивство із 30-ма ножовими пораненнями: 16-річний хлопець вбив дядька і закопав у лісосмузі