Суспільство
15 серпня 2017
Подорожувати до популярної європейської країни незабаром стане простіше
Від 22 вересня відкриється регулярний авіарейс Львів-Мілан.
news-image

Орієнтовно від 22 вересня відкриється регулярний авіарейс Львів-Мілан, повідомляє zaxid.net з посиланням на директорку львівського аеропорту Тетяну Романовську, пише «Є!».

"Ми знайшли нову італійську компанію, яка вже днями оголосить, що 22 вересня Львів матиме новий рейс на Мілан по п'ятницях і неділях", – цитує видання Тетаню Романовську.

Також, за її словами, згодом кількість авіарейсів Львів-Мілан може зрости до трьох на тиждень, а з грудня можуть запустити прямі авіарейси до Венеції та Неаполя. Очікується також, що влітку наступного року відкриються прямі рейси зі Львова до Верони, Парми і на Сардинію.

"Це не лоукост, а низькотарифна авіакомпанія. Не варто розраховувати на квитки по 30 євро, але по 60-70 євро – цілком. Я не можу оголосити назву авіакомпанії. Італійці самі днями оголосять про цей рейс, але поки ще чекають остаточних погоджень з Києва", - додає Тетяна Романовська

За словами директорки, італійська авіакомпанія отримала знижку у 80 відсотків на обслуговування у львівському аеропорту.

"Це стандартна знижка, яку ми зараз пропонуємо усім авіакомпаніям, [...] така своєрідна акція, яка триватиме доти, поки ми не наберемо необхідні об'єми [перевезень]", – розповідає Тетяна Романовська.

Читайте також:Як українці потрапляють у трудове рабство в Європі: викрито схему

Читайте також:Австрія посилює контроль на кордонах через нелегальних мігрантів